Teddy tas

Teddy tas

Creativiteit... Daar ontbreekt het bij mij niet aan. Ik heb weer een leuk item voor op de webshop bedacht. De Teddytas. Ik liep al een hele tijd met het idee om een tas te maken van Teddystof. In de zomer had ik al een opzetje gemaakt, maar kwam er uit wat ik met de afwerking moest. Dus heb ik het even aan de kant gezet. Twee weken geleden heb ik het weer opgepakt. Ik had nog een paar grote houten knopen liggen en wilde daar iets mee gaan doen. Ik heb die prachtige knoop gebruikt voor een overslag. Dat maakt het net weer een beetje af. Ik had een mooie zachte witte Teddytas. Daar wil ik er meer van maken, maar ook in andere kleuren. Dus heb ik zwart, bordeauxrood, denim en oud groen gekocht. Daar moest ook nog bijpassende voeringstof bij. Dat viel nog niet mee om de juiste kleuren online te vinden. Op een computerscherm moet je maar gokken dat het de goede kleur is. De knoop die ik gebruikt had voor mijn Teddytas wilde ik ook voor de andere taseen gebruiken, maar ik had er niet veel. Dus ben ik op zoek gegaan naar iemand die ze nog verkocht. Ik heb lang moeten zoeken, maar heb ze gevonden bij https://www.hetbrokantje.nl . Alle knopen die ze nog hadden heb ik opgekocht.

Ik nam de witte Teddytas mee naar mijn werk en kreeg leuke reacties. Twee collega's wilden er ook graag eentje kopen. Een oud groene en een witte.

Ik ben dus aan de slag gegaan met de twee teddytassen. Al doende leert men zeggen ze wel eens. Dat klopt echt, want terwijl ik bezig was bedacht ik dat alles staat of hangt met de volgorde van verwerken. Wat moet eerst zodat de afwerking daarvan er goed uit ziet en wat komt daarna, en wat dient verbeterd te worden. Het is dus meteen een leerproces. Maar ze zijn bijna klaar. Zodra ze klaar zijn zal ik ze hier, in de webshop en op social media laten zien. Ik kan wel alvast een kleine versie van de witte Teddytas laten zien die ik heb gemaakt terwijl ik op de voeringstof zat te wachten en daardoor niet verder kon. Ook deze en andere kleuren zullen snel in de webshop te vinden zijn.