Opnieuw cavia bedels

Opnieuw cavia bedels

We zitten alweer een tijd in een lockdown. Dan zou je kunnen zeggen dat ik genoeg tijd zou hebben om nieuwe sieraden te maken. Helaas is dit niet het geval. Ik heb naast het sieraden maken nog een baan in het onderwijs als onderwijsassistente en icter op een basisschool. Toen de scholen dicht waren was er op de school waar ik werk een noodopvang. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Het was hard werken. Dus na het werk was ik te moe om nog iets te doen aan mijn sieraden. Vorige week heb ik met mijn dochter een aantal foto's gemaakt van setjes sieraden die ik ga gebruiken voor Instagram en Facebook. Ook zijn er plannen om op TicToc iets te gaan doen. Dus plannen genoeg. En..... er zijn toch ook weer een aantal cavia bedels af. En deze zijn dit keer wel gelukt.


De aankomende week is het voorjaarsvakantie. De weersvoorspellingen zijn goed. Door het mooie weer heb ik weer inspiratie gekregen om een aantal mooie sieraden te maken voor in de webshop. Over mooi weer gesproken, nog even en we kunnen weer volop enkelbandjes gaan dragen. De zonnebrillen gaan alweer op dus een leuk brillekoord eraan en je bent weer helemaal up to de zomer.

      

eb3fbaf732jpgd480e40a16jpg1cc8f1ca48jpg