De moed niet opgeven

De moed niet opgeven

Gisteren kregen we het bericht dat de markt van Egmond aan Zee eenmalig was. Dat was een triest bericht, maar we laten de moed niet zakken. Ik heb nog veel inspiratie voor nieuwe sieraden en de voorraad moet ook weer bijgevuld worden. Dus van stilzitten is geen sprake. Vandaag dus maar weer aan de slag gegaan om de enkelbandjes aan te vullen. Dit is in de zomer altijd een hot item. En ik was met een nieuw project bezig. Daar ga ik de komende dagen mee aan de slag. Maar eerst ga ik morgen de administratie bijwerken. Dat is altijd een saai besigheid, maar wel noodzakelijk.

Ook heb ik weer een berichtje op mijn Facebookpagina en Instragram gezet. Je moet je wel blijven promoten op social media. Daar ben ik nog een beetje aan het zoeken, maar gelukkig heb ik een dochter die mij daar prima in kan begeleiden.