Cavia bedels

Cavia bedels


Mensen die mijn Facebookpagina volgen weten het misschien al. Mijn dochter runt een webwinkel met handgemaakte stoffen huisjes, fleeceliners en aanverwante artikelen voor de knaagdierverblijven. Dit loopt als een trein. Nu geeft ze boven een bepaald bedrag dat de klanten in haar webwinkel besteden een leuk kadootje bij haar bestelling. Deze is dan door mij gemaakt. Het afgelopen half jaar waren dit leuke poppetjes voor aan je sleutelhanger die ik gemaakt had van fimoklei. Maar deze zijn nu op. Het werd dus tijd voor iets nieuws. Dat bracht mij op het idee om hele kleine hangertjes te maken van o.a. cavia's. Deze kun je dan bijvoorbeeld aan een ketting hangen of leuk aan je tas of sleutelbos. Ik ben nog druk aan het experimenteren en er zitten wel een paar leuke bij. Maar zoals bij alles wat handgemaakt is, gaat er ook nog wel eens iets mis. Ik had een paar hele leuke zwarte gemaakt en in de oven gestopt. Alleen kwamen ze er niet helemaal uit zoals ze erin gingen. Een beetje jammer. Ik weet inmiddels wat er mis gegaan is en weet dus waar ik op moet letten. Ik ben blij dat het er niet zo heel veel waren. We gaan dus maar weer aan de gang om nieuwe te maken. Maar zo worden ze alleen maar mooier.

De bedoeling is dat dit een collectors item wordt. Ze zijn dan ook apart te bestellen in de webshop en ook op Fluffy-Mansion

Hier onder de eerst (mislukte) exemplaren. De nieuw gemaakte hou ik voor nu nog even voor mezelf. Zodra ik een paar mooie heb zal ik ze hier tonen.