Nieuwe leuke opdrachten

Nieuwe leuke opdrachten

Ik vond het altijd een dingetje om in opdracht een sieraad of iets anders creatiefs te maken, maar daar ben ik op terug gekomen. En dat komt een beetje door mijn dochter. Zij runt een webshop met handgemaakte huisjes en vloerbedekking voor cavia's. Haar webshop Fluffy-Mansion doet het momenteel goed. Voor haar had ik twee cavia beeldjes in kerstsfeer gemaakt van fimoklei. Zij was hier heel trots op en publiceerde dat ik haar caviagroep. Er kwamen talloze reacties op en er kwam zelfs een bestelling uit. Dit inspereerde mij. Ik ben oorbellen met cavia's gaan maken. Ook die vielen in de smaak. Een klant van mijn dochter vroeg of ik ook cavia's kom maken zoals ze zijn. Dus identiek aan de echte. Ze vroeg of ik haar skinny cavia's na wilde maken. Ik vond dit wel heel erg spanned, maar ben de uitdaging aangegaan. In de eerste instantie was ik daar erg onzeker door, maar door goed contact en foto's heen en weer te sturen van de skinny's en mijn werk resulteerde dit in een blije klant. Zo blij dat ze twee weken later een nieuwe bestelling heeft gedaan. Ze had een nieuw lid in de caviafamilie. Ook deze wilde ze graag vereeuwigen. Ook deze is goed gelukt. Het inspereerd mij om hier mee verder te gaan. Het volgende project is één van haar cavia's te vereeuwigen. Ze heeft er vier. Dus wie weet komen de anderen ook nog aan de beurt.

c018573eabjpgee20f58582jpg29edb97656jpg