Lang geleden

Lang geleden

Het is alweer lang geleden dat ik iets in mijn blog heb geschreven. Ik heb me voorgenomen om hier wat vaker tijd voor te reserveren. Tijd... dat kom ik eigenlijk tekort. Van de zomer had ik het naast mijn vaste baan druk met de markten en braderie├źn. Dit doe ik met heel veel plezier. Het is zo leuk om je producten persoonlijk te verkopen aan de klanten. Je hoort dan live hoe ze je producten vinden en wat hun interesses zijn. Daar krijg ik dan weer nieuwe energie en inspiratie van. Het is net herfstvakantie geweest en die dagen heb ik gebruikt om weer nieuwe items in de webshop te plaatsen. Nieuwe verzilverde ringen en ringen met prachtige kralen en verzilverd draad.
En we hebben er nog een nieuw item bij. De Bucket Hat. Ze zijn dit najaar helemaal hot. Ik was meteen verkocht toen ik ze zag. Je kan ze op verschillende manieren te dragen en je hebt ze in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ik heb die van teddystof. Ze zijn goed gevoerd en zitten lekker warm. Dus mocht het deze winter nog koud worden.....

Verder ben ik nog bezig met de adventkalender. Vorig jaar zaten er al leuke items in, dit jaar hoop ik dat het weer een succes wordt. Zodra hij klaar is laat ik het via mijn Instagram, Facebook pagina en TikTok weten.

0d0cdeeee9jpg102ec8e41ejpg