Heerlijk weer voor buiten

Heerlijk weer voor buiten

De zon schijnt en het is ongeveer 25 graden. Op zo'n dag heb ik zin om buiten te zijn. Ik ben een stuk gaan wandelen, ook dan krijg ik inspiratie van. De mooie kleuren van de bloemen, de zoemende insecten en de vele vlinders die om de bloemen dansen. Ik maak daar mooie foto's van. Deze foto's kan ik weer gebruiken bij mijn ontwerpen.

Onderweg kreeg ik van een aantal mensen die ik tegenkwam complimenten over mijn brillenkoord. Als ik ze vertel dat ik deze zelf gemaakt heb en ze ook verkoop in mijn webshop worden ze helemaal blij. (en ik ook natuurlijk)

Bij thuiskomst ben ik wat ik geleerd heb van een aantal webinars die ik deze week gevolgd heb gaan toepassen in mijn webshop. (in de tuin natuurlijk) Deze zouden ervoor moeten zorgen dat mijn webshop beter vindbaar wordt in de zoekmachines. Ik ga me ook meer verdiepen in hoe ik social media optimaal kan gebruiken voor de bekendheid van mijn webshop.